Yhteystiedot

PL 14
00014 Helsingin yliopisto
käyntiosoite:
Kopernikuksentie 1

Info:
+358 2 941 24244
observatorio(at)helsinki.fi

Näyttelyt avoinna
to 12-20, pe-su 12-16,
ma-ke kiinni

Poikkeavia aukioloja

 

Observatorion vuokrattavat tilat


Juhla- ja kokouskäyttöön vuokrattavat Observatorion Argelander-sali ja Itärotunda tarjoavat idylliset puitteet monenlaisille tilaisuuksille. Vuokraajalla on käytössä myös Observatorion puutarha.

Argelander-salissa on paikat 24 kuulijalle, jos halutaan pöydät jokaisen kuulijan käyttöön (luentosalimainen järjestys). Ilman pöytiä tilaan mahtuu istumaan n. 60 henkilöä. Tiloissa voi järjestää myös cocktail-tilaisuuksia ja päivällisiä. Päivällisillä salia ja rotundaa voidaan käyttää yhdessä, jolloin juhlatilan kahteen huoneeseen mahtuu 32 + 12 ruokailijaa. Jos tarjottavat halutaan esille noutopöytään, voi sen sijoittaa esim. huoneista pienempään (rotundaan), jolloin paikkoja ruokailijoille pöydissä jää 32. Cocktail-tilaisuudessa juhlatiloihin mahtuu yhteensä reilut 70 henkilöä.

Argelander-salin varustukseen kuuluvat 90-tuumainen älytaulu, kaiuttimet sekä videotykki. Vuokraajalla on käytössä myös kannettava tietokone (internet-yhteys, Windows 7 -käyttöjärjestelmä sekä Microsoft Office -ohjelmat). Saleissa on myös käytössä liikuteltava 55-tuumainen kosketusnäyttö.

Catering-suosituksemme on KH-Catering Oy: Hanna Kuosmanen, p. 09 2286 9280 tai 0400 850 869, tarjoilu(at)tiedekahvila.fi. HUOM! Osoite tarjoilu(at)cafeobs.fi on väliaikaisesti poissa käytöstä. KH-Cateringilla on tiloissa anniskeluoikeudet, joten alkoholijuomat ja niiden anniskelu tulee järjestää heidän kauttaan.

Tilat vuokrataan aina yhdessä. Yhteisvuokra on talon aukioloaikana 95 €/alkava tunti ja aukioloaikojen ulkopuolella 150 €/alkava tunti. Aukioloajaksi lasketaan: ma-ke klo 8-17, to klo 8-20, pe klo 8-17 ja la-su klo 12-16. Helsingin yliopiston sisäisten yksiköiden vuokrahintatiedustelut erikseen. Vuokra-aikaan tulee sisällyttää myös mahdollinen tilaisuuden järjestelyaika.

Tilavuokraajan ohje (pdf)

Salivuokran yhteyteen sopii hyvin myös kierros Observatoriossa!

Observatorio ei vastaa tiloihin jätetyistä tavaroista. Löytötavaroita voi kuitenkin tiedustella asiakaspalvelustamme.

Lisätiedot:
observatorio(at)helsinki.fi
02941 24244

Argelander-sali. Kuva Timo Huvilinna.
Argelander-sali luentosalina. Kuva: Timo Huvilinna.

Argelander-sali juhlatilana. Kuva: Päivi Harjunpää.

Itärotunda. Kuva Timo Huvilinna.

Itärotunda. Kuva: Timo Huvilinna.